ویژگی های قهوه روبوستا و عربیکا
همانطور که در مقاله گذشته به بررسی قهوه و پیدایش آن پرداختیم در این مقاله به بررسی ویژگی های قهوه روبوستا و عربیکا و همچنین به تفاوت آن ها می پردازیم با مجله خبری کافی مای همراه باشید.
قهوه ی روبوستا و ویژگی های آن
این نوع قهوه تا ارتفاع 800 متر از سطح دریا کشت می شود. یکی از ملاک های اولیه و تاثیر گذار در سنجش قهوه اندازه ارتفاع آن می باشد. هرچه ارتفاع از سطح دریا افزایش یابد. کشت سخت تر و هرچه ارتفاع آن کاهش یابد کشت آن آسان تر خواهد بود.
درخت روبوستا از مقاومت خوبی در برابر آفت های درختی و کم آبی از خود نشان می دهد از نظر طعم این گونه قهوه طعم تلخی دارد و همچنین قهوه ای که از این درخت به عمل می آید درصد کافئین بسیار بالایی دارد به این علت که آب و هوای منطقه ی کشت این قهوه و همینطور ذات طبیعی آن در شکل گیری طعم و کافئین آن تاثیر گذار است.
شکل ظاهری این دانه قهوه بصورت دایره ای و گرد می باشد. و در وسط دانه خطی صاف دیده می شود. این گونه قهوه در کشورهایی از قبیل ویتنام ، برزیل و اندونزی کشت و تولید می شود.
قهوه عربیکا و ویژگی های آن
قهوه عربیکا گونه ی قدیمی تری نسبت به دانه قهوه روبوستا می باشد. ارتفاع مزارع کشت قهوه ی عربیکا از 900 متر بالاتر از سطح دریا شروع می شود. مطمئنا ارتفاع مزارع کشت ارزیابی کامل و کافی برای سنجش کیفیت قهوه نیست اما این حقیقتی گریز ناپذیریست که در ارتفاع بالاتر شرایط در به عمل آمدن دانه و میوه سخت تر است. و در عین حال میوه ای که ثمره مزارعی با ارتفاع بالاتر باشد از چگالی و کیفیت بالاتری برخوردار است. درخت عربیکا از نظر طعم و عطر طرفداران زیادی دارد و نسبتا قهوه ی محبوبی به حساب می آید.
مقایسه قهوه عربیکا و روبوستا
ویژگی های قهوه روبوستا و عربیکا در برخی موارد متفاوت هستند درخت قهوه عربیکا در مقایسه با درخت روبوستا رشد بیشتری دارد و همچنین از نظر طعم و عطر برتری بهتری نسبت به روبوستا دارد اما از نظر مقاوم بودن و کافئین روبوستا در جایگاه بهتری قرار دارد از نظر قیمتی هم دانه قهوه عربیکا گرانتر می باشد.
بدون دیدگاه